Priser

Alle skal have råd til kurser!

Selvom man er på kontanthjælp, SU eller måske slet ingen indtægt har, synes vi, at undervisning skal være til at betale. Derfor har vi en lav kursuspris, så alle kan være med.

Prisen er den samme for alle uanset indtægtsgrundlag. Derfor er det dog alligevel vigtigt, at du vælger den rigtige deltagertype, når du tilmelder dig.

Det har betydning for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris. 

MOBILEPAY NUMMER: 39638 (ja, den er god nok. Der skal ikke være flere numre.) 

Afmelding/tilbagebetaling

Hvis du fortryder din tilmelding og ønsker at skifte til et andet hold, skal du kontakte Henriette Bundgaard på aftenskolen@fountain-house.dk eller tlf. 4221 3478

Din tilmelding er bindende, når der er 8 hverdage til kursusstart, og herefter kan du derfor ikke få kursusgebyret retur.

Du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis kurset bliver aflyst.

Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.
* Det betyder også at 8 dages-reglen forsvinder og vi ikke tilbagebetaler kursusgebyret selvom der er mere end 8 dage til kursusstart. Men vi tilbyder at man som deltager kan blive flyttet over på et andet hold enten i samme periode eller en senere periode.

P.g.a. Corona krisen som forårsagede at det meste af Danmark måtte lukke ned fra d. 11. marts er vi nødsaget til at gøre brug af force majeure. 

dof