Få naturen ind i dit køkken året rundt


Få naturen ind i dit køkken året rundt.

Kom med til dette spændende debatarrangement hvor vi inviterer den vilde natur ind i vores køkken.
Få del i Anders' store viden om alt det spiselige i den vilde natur og hvordan du får naturen ind i dit køkken hele året rundt.
Lær at konservere dine spiselige fund i naturen, vi skal snakke om og prøve at sylte, tørre, fryse, ryge og fermentere.
Du lærer hvordan man kan opbygge et forråd der kan stimulere dine sanser hele året rundt.
Til dette debatarrangement kommer du helt tæt på. Den viden du får understøttes ved at du selv får lov at erfare undervejs.
 
Om oplægsholderen:
Anders Krieger arbejder til daglig som kok i en Meyer kantine, hvor han skaber retter ud af sæsonens råvarer med et skarpt fokus på bæredygtighed og minimalt madspild. Han finder stor glæde og inspiration ved at opholde sig i naturen og bruge de urter, bær og svampe, som han finder til sin madlavning.

"Min interesse for at bruge naturen stammer fra min barndom, hvor jeg på ture med mine forældre til Sverige blev introduceret til spiselige svampe. Jeg husker også somre, hvor min bedstefar lærte mig om brugen af vilde urter i deres sommerhus i Mols bjerge. Det er disse gode minder, jeg bygger videre på og elsker at give videre."


Få naturen ind i dit køkken året rundt.

Kom med til dette spændende debatarrangement hvor vi inviterer den vilde natur ind i vores køkken.
Få del i Anders' store viden om alt det spiselige i den vilde natur og hvordan du får naturen ind i dit køkken hele året rundt.
Lær at konservere dine spiselige fund i naturen, vi skal snakke om og prøve at sylte, tørre, fryse, ryge og fermentere.
Du lærer hvordan man kan opbygge et forråd der kan stimulere dine sanser hele året rundt.
Til dette debatarrangement kommer du helt tæt på. Den viden du får understøttes ved at du selv får lov at erfare undervejs.
 
Om oplægsholderen:
Anders Krieger arbejder til daglig som kok i en Meyer kantine, hvor han skaber retter ud af sæsonens råvarer med et skarpt fokus på bæredygtighed og minimalt madspild. Han finder stor glæde og inspiration ved at opholde sig i naturen og bruge de urter, bær og svampe, som han finder til sin madlavning.

"Min interesse for at bruge naturen stammer fra min barndom, hvor jeg på ture med mine forældre til Sverige blev introduceret til spiselige svampe. Jeg husker også somre, hvor min bedstefar lærte mig om brugen af vilde urter i deres sommerhus i Mols bjerge. Det er disse gode minder, jeg bygger videre på og elsker at give videre."


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 21009
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-09-2020 16:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Anders Krieger
Priser:
Handicap DKK 125,00
PEA (Handicap) - KBH DKK 50,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK 50,00
Almen DKK 125,00
PEA KBH (Almen) DKK 125,00
PEA Andre kommuner (Almen) DKK 125,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
24-09-2020 16:00 24-09-2020 18:00 2,00
  • Start: 24-09-2020 16:00
    Slut: 24-09-2020 18:00
    Lektioner: 2,00
    Lokale:
    Sted:

Underviser

Navn: Anders Krieger

Email: anders.krieger@gmail.com

Find vej

Adresse:
Fountain House
(Kantinen)

2100 København Ø

dof