For studerende

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
SANGST - for dig med eksamensangst eller sceneskræk 21‑08‑2018 12:30 Tir Fountain House David Skydsgaard
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

SANGST - for dig med eksamensangst eller sceneskræk

 

Kender du det at stemmen forsvinder når du skal snakke eller synge foran andre? Eller du begynder at svede og bliver varm i hele kroppen når du skal på scenen med dit instrument?

Mange dygtige sangere og musikere oplever at få blokeret deres karriere af sceneskræk og lampefeber. Det er mere almindeligt end man tror. Tænk bare på når man skal sige noget i større forsamlinger eller foran mennesker man ikke kender?

På holdet vil vi gennem samtale og øvelser arbejde på at opløse nogle af de blokeringer, som forhindrer os i at gøre det vi elsker allermest. Alle er velkomne uanset niveaumæssige forudsætninger. Kurset henvender sig til både sangere og instrumentalister, men også til personer der synes det er svært at tale i større forsamlinger eller andre sitationer hvor man bliver vurdreret som fx eksamener.

Om underviseren:
David Skydsgaard er udøvende musiker. Han spiller guitar & synger. Optræder solo og med bands og har et lille cirkus for børn og familier. Han har undervist i musik flere forskellige steder gennem de sidste 20 år.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21806
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-08-2018 12:30
Mødegange: 8
Lektioner: 20
Undervisere: David Skydsgaard
Priser:
Handicap DKK 325,00
PEA (Handicap) - KBH DKK 325,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK 325,00